Gigaspark

Gigaspark

Bi radi enostavno registrirali domene in gostovali spletno stan po ugodni ceni? Potem se lahko obrnete na podjetje Gigaspark. Gigaspark je podjetje, ki se ukvarja s tovrstnimi internetnimi rešitvami in raznimi internetnimi storitvami. Osnovna dejavnost oziroma ponudba podjetja Gigaspark pa je registracija domen, spletno gostovanje in pa seveda izdelava spletnih strani. Gigaspark se lahko pohvali tudi s tem, da je pooblaščen Arnesov registrar.SI domen ter posrednik pri registraciji kar več kot 25 domen, ki so komercialne. Strankam pa podjetje Gigaspark nudi kvalitetno pomoč, podporo in pa kvalitetne storotve po konkurenčnih cenah.

Podjetje Gigaspark je bilo sicer ustanovljeno leta 2009, v mesecu decembru. Podjetje pa ima svoj sedež v Ljubljani. Za pomoč in podpora vam je podjetje Gigaspark na voljo preko podpornega centra. Podporni center vam je na voljo 24 ur na dan preko elektronske pošte, telefonski delovnik pa poteka od 9.do 17.ure. Dosegljivi so tako prek elektronske pošte, kot tudi preko telefonske številke. Če želite posredovati svoje naročilo, se oglasite na njihovi spletni strani.

Na spletni strani podjetja si boste lahko ogledali celotno ponudbo. Našli boste informacije o paketih, vključno s ceno. Preverili boste lahko tudi morebitne popuste. Gigaspark vam pri vsakem naročilu zagotavlja 30 dnevno garancijo vašega nakupa. Če torej v 30 dneh od vašega naročila zahtevate preklic, se vam povrne celoten vplačan znesek. Ta garancija pa se nanaša na vse pakete gostovanja Gigaspark, ne pa tudi na registracijo domen.

Za ogled ponudbe gostovanja kliknite tu.

Pa naštejmo še nekaj prednosti gostovanja na strežnikih Gigaspark. Te prednosti so odzivnost, hitrost, nadzor, garancija, arhiviranje in kontrolna plošča. Za opis teh prednosti in dodatne informacije obiščite spletno stran podjetja Gigaspark.