Magento moduli za spletno trgovino po meri

Magento je ena izmed najbolj priljubljenih in uporabljenih platform za spletne trgovine. Omogoča nam prilagajanje funkcionalnosti po meri. Hkrati lahko uporabljamo več domen in več trgovin, v različnih jezikih, z različno valuto in davčno stopnjo ter z enostavno integracijo različnih sistemov plačil. Poleg same funkcionalnosti in načinov plačevanja, nam omogoča tudi oblikovanje promocij in načinov obveščanja strank po meri. Ves čas lahko podrobno spremljamo proces prodaje in sproti iščemo načine za izboljšavo in nadgradnjo uporabniške izkušnje.

Prilagajanje za boljšo izkušnjo

Magento moduli omogočajo prilagajanje funkcij po meri. To pomeni, da lahko ves čas spremljamo kupne navade in obnašanje strank ter spletno trgovino prilagodimo potrebam naših kupcev. Implementiramo lahko na primer modul za plačevanje, s katerim skrajšamo celoten nakupovalen proces. Stranka bo zaradi enostavnosti plačevanja nakup opravila do konca, brez predčasne prekinitve. Dodamo lahko tudi funkcijo za prednaročila. Kupci bodo obveščeni o morebitni novosti na strani, še preden bomo dejansko imeli izdelek pri sebi. S tem bomo lahko svoja sredstva vložili v izdelke, ki se dobro prodajajo, saj bomo že vnaprej vedeli, kolikšno je povpraševanje.

Magento

Odzivnost in funkcionalnost

Čedalje več ljudi išče informacije in nakupuje prek pametnega telefona ali tablice. Magento moduli se prilagajajo spreminjajočim se trendom. Omogočajo nam hitro prilagajanje spletne trgovine na različnih napravah. Posamezni moduli omogočajo tudi hitrejše filtriranje izdelkov na vseh napravah. Na ta način naši kupci hitreje najdejo artikel, vidijo zadnje ogledane ter izvedejo primerjavo med njimi. Stranka, ki najde vse želene informacije na enem mestu, se bo tudi pogosteje vračala nazaj.

Popolna podpora vseh segmentov

Magento moduli nam pomagajo pri same vzpostavitvi trgovine, prilagajanju funkcionalnosti, dodajanju vsebin prek CMS sistema, urejanju promocij, obveščanju kupcev in izvajanju kasnejših poročill in statističnih analiz. Preglednost in odzivnost strani pripomoreta tudi k boljši optimizaciji vsebin. Večja optimizacija privede do boljšega rangiranja trgovine v iskalniku, posledično pa tudi večjega obiska in prodaje.

Magento trgovine na spletu.