Najem strežnika in zaščita pred zlorabo podatkov

Gostovanje je nujno za delovanje vaše spletne strani. Glede na to, da obstaja veliko različnih slovenskih in tujih ponudnikov, se je včasih skoraj nemogoče odločiti za pravega. Cena naj ne bo edini pogoj za izbiro ponudnika, saj boste v tem primeru razočarani. Izberite tistega, ki zagotavlja odlične pakete, visoko stopnjo podpore, redno posodabljanje opreme in hitro odzivnost v primeru težav.

Odločanje med različnimi paketi

Pri najemu strežnika imate na razpolago različne pakete. Vsak je prilagojen zahtevnosti in željam naročnikov. V primeru, da želite imeti zgolj gostovanje za spletno pošto, se odločite za najmanjši paket. Po potrebi ga kasneje lahko brez dodatnih komplikacij razširite na večji paket, kjer bo vključeno gostovanje ene ali celo več spletnih strani. Vsi lastniki trgovin in bolj zahtevnih spletnih strani pa imajo na voljo neomejeno e-poslovanje. Slednje ima neomejen prostor, promet in število spletnih strani.

Gostovanje več zahtevnejših spletnih strani na enem strežniku

Za gostovanje bolj naprednih in zahtevnejših spletnih strani ter trgovin je idealno neomejeno e-poslovanje. Pri slednjem imate na voljo neomejen prostor na disku in obilo možnosti za nastavitve preko 200 aplikacij. Ta paket za najem strežnika je odličen tudi za vse, ki imajo več spletnih strani ali več trgovin, ki jih želijo gostovati na enem strežniku. Ne glede na vrsto paketa pa se vsekakor odločite za tistega, ki ima zmogljiv SSD disk. Vse vaše aktivnosti na strežniku bodo potekale izjemno hitro, brez motenj in neodzivnosti strežnika.

Dodatna zaščita strank

Kot dodaten bonus veliko ponudnikov nudi brezplačno pridobitev SSL certifikatov. Z njimi povečate verodostojnost spletne strani, saj obiskovalci vedo, da so med nakupom popolnoma zaščiteni. SSL certifikati podvržejo osebne podatke obširni enkripciji, kar pomeni, da so podatki in številke kreditnih kartic popolnoma varni pred zlorabo s strani tretjih oseb. Vaš nov najem strežnika naj v paketu vsebuje SSL certifikat, saj se bo zaradi zaupanja strank v kredibilnost spletnega mesta povečal tudi promet.