Najsodobnejše spletno gostovanje

plus-hrRegistracija domene dandanes ne zadošča več za zvišanje obiskanosti spletne strani, saj je nujno, da poskrbite tudi za spletno gostovanje. Hrvaški web hosting ponujajo številni različni spletni ponudniki gostovanja. Hitro odzivni strežnik vpliva tudi na optimizacijo spletne strani in pozicijo vaše strani na Googlu. Na vas je, da se preučite ponudbo in se odločite za najboljšega ponudnika gostovanja.

Hrvaški web hosting za posameznike in podjetja

Spletno gostovanje plus.hr je na voljo tako posameznikom, kot tudi podjetjem. Gostovanje je namenjeno vsem, ki želijo predstaviti svojo spletno stran, svoje podjetje, izdelke in storitve. Hrvaški web hosting vsebuje zakup domene, gostovanje spletne strani, gostovanje elektronske pošte ter drugih datotek. Za varnost spletnega gostovanja in nenehno vzpostavljenost strani skrbi ponudnik gostovanja.

Izbira najustreznejšega paketa gostovanja

Pred registracijo domene in izbiro gostovanja razmislite o vsebini spletne strani, številu pričakovanih obiskovalcev, ciljni publiki in njihovi državi bivanja, kompleksnosti spletnih vsebin, količini potrebnega prostora na strežniku in podobno. Hrvaški web hosting vam mora nuditi tudi opcijo takojšnega varnostnega kopiranja vsebin. Samo na ta način se lahko zaščitite pred izgubo vsebine zaradi hekerskega napada.

Karakteristike dobrega in zanesljivega ponudnika spletnega gostovanja

Zanesljivega ponudnika spletnega gostovanja prepoznate že na podlagi same ponudbe gostovanja. Hrvaški web hosting mora nuditi dostop do spletnih baz podatkov, uporabniku prijazno nadzorno ploščo, dostop do e-poštnih nabiralnikov in številnih spletnih aplikacij. Gostovanje mora podpirati tudi okolje Windows in Linux. Ponudnik mora biti dovolj fleksibilen in prilagodljiv, da boste z njim lahko dolgoročno sodelovali.

Takojšnja vzpostavitev spletne strani

Hrvaški web hosting vam omogoča takojšnjo vzpostavitev spletne strani. V kolikor želite urediti migracijo vaše spletne strani iz enega strežnika na drugega, vam bo ponudnik gostovanja pomagal pri samem prenosu. Prednost gostovanja je tudi v tem, da ponudniki zagotavljajo 24 urno oskrbo in vzdrževanje strežnikov. Vaša spletna stran bo na ta način vedno zaščitena in delujoča.