Optiweb

Optiweb

Podjetje Optiweb je že od vsega začetka specializirano za iskalni marketing in analizo spletnih mest. Poleg tega pa pospešeno izdeluje tudi spletne strani, spletne trgovine in razne aplikacije. S celostno storitvijo podjetje Optiweb zadovolji tudi najzahtevnejše stranke. Kakšno pa je poslanstvo podjetja Optiweb? To je uspešno komuniciranje v spletu in uporaba novih tehnologij ter znanja za še bolj učinkovito poslovanje, kar naročnikom prinese boljšo pozicijo blagovnih znamk v spletu.

Optiweb se ukvarja z naročniki iz majhnih in velikih podjetij iz različnih panog. Podjetje ima stalno ekipo strokovnjakov iz področja iskalnega marketinga, oblikovanja in programiranja, poleg tega pa ima tudi mrežo zunanjih sodelavcev, ki znanje in izkušnje še dopolnjujejo pri večjih projektih. Cilj podjetja Optiweb je namreč zadovoljstvo stranke, kar pa je ponavadi prvo mesto na iskalnikih.

Katere so vrednote podjetja Optiweb? Podjetje je predano svoji stroki, novim idejam oziroma kreativnosti, svoji stranki, ki jo postavi na prvo mesto in pa seveda profesionalnosti, kar lahko podjetje dokaže z zaupanjem številnih naročnikov in preteklih projektov.

Podjetje Optiweb skrbi za razvoj raznih spletnih mest z izdelavo spletne strani, izdelavo spletne trgovine in tudi mobilnih spletnih strani, poleg tega pa tudi z izdelavo spletnih in Facebook aplikacij. Na podjetje se lahko obrnete tudi v primeru, da potrebujete karkoli v zvezi z domenami in gostovanjem. Pod kategorijo spletnega marketinga pa boste našli razne storitve na področju družabnih omrežij, zakup ključnih besed, optimizacijo spletnih strani in seveda analizo ter svetovanje. V podjetju nudijo tudi registracijo .si domen.

Za več informacij obiščite spletno stran podjetja Optiweb in kontaktirajte strokovno ekipo, ki vam bo z veseljem odgovorila na vsa vprašanja.

> Ogled spletne strani <